Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση των Nvidia GTX 980 & GTX 970

H Νvidia ανακοίνωσε ότι τόσο η νέα κάρτα γραφικών GTX 980 όσο και η GTX 970 θα διατεθούν στην αγορά από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και με τιμή στα $549 και $329 αντίστοιχα, ενώ αναμένονται και οι πρώτες υλοποιήσεις από γνωστούς κατασκευαστές. Σύμφωνα με την εταιρεία, η GTX 980 έρχεται με 4GB VRAM και 2048 Stream processors, ενώ και οι δύο κάρτες γραφικών (οι οποίες βασίζονται στην αρχιτεκτονική Maxwell) είναι εξοπλισμένες με DVI, HDMI, καθώς και Displayport.


Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθούν μία σειρά από βίντεο με περισσότερες πληροφορίες για την αρχιτεκτονική Maxwell, η οποία υποστηρίζει DX12, VXGI (Voxel Global Illumination), MFAA (Multi-Frame Anti-Aliasing) και Dynamic Super Resolution. Τέλος, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από benchmarks των νέων καρτών γραφικών, καθώς και ένα tech demo.














 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kostasmav
    • Μια καινούρια κάρτα, η GTX 970 των 349 ευρώ (τιμή e-shop) να πλησιάζει και πολλές φορές να είναι και ισοδύναμη με την GTX 780 Ti των 600+ ευρώ, μόνο επανάσταση μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ένα μεγάλο μπράβο στην Nvidia που αποφάσισε ένα τέτοιο down στις τιμές. Καιρός ήταν. Αντε να την ακολουθήσει και η AMD, γιατί είχε ξεφύγει πολύ το θέμα με τις τιμές στις κάρτες γραφικών ............

    • Shepard
    • Τα πρωτα τεστ δειχνουν εξαιρετικα αποτελέσματα. Όπως φαινεται το 1440p είναι εφικτο πλεον για την μαζα. Από του χρονου το 2160p θα είναι στο οριο.
      Περιμενουμε απαντηση από ATI για να ενταθεί ο ανταγωνισμος!

      Ανακοινωθηκε επισης σε event ότι οι καρτες DX11 θα παρουν στοιχεια από το DX12 και θα ονομάζεται DX11.3. To DX12 μαλλον παει για Windows 9 exclusitivity. Ψαξτε να δειτε βιντεακια ;)

      (το XboxOne θα παρει DX11.3)

    • zortam
    • ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε αυτή την ριμαδοκαρτα ? δηλαδή δεν είναι σοβαρό αυτό που συμβαίνει με τα ελληνικά μαγαζιά. πρώτον έχουν τιμές τσιμπημένες σε σχέση με αντίστοιχα του εξωτερικού και δεύτερον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ΠΟΥΘΕΝΑ. όλοι λένε από τέλη οκτώβρη και ιστορίες για αγρίους. τόσο κακή διανομή προϊόντων έχουμε στη χώρα μας η τα καταστήματα μας είναι απαράδεκτα?

*