Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχτηκε το LG G5

H αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχτηκε το LG G5 και το παρουσίασε μαζί με τα αξεσουάρ LG Friends στους επισκέπτες του καταστήματός του στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Εκεί, παρουσιάστηκαν οι ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο που προσφέρει το 4G+ δίκτυο της COSMOTE και τις οποίες η νέα συσκευή εκμεταλλεύεται. Οι προσκεκλημένοι είχαν ακόμη τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη συσκευή με το modular σχεδιασμό, το μεταλλικό φινίρισμα και το ανθεκτικό γυαλί, αλλά και την αποσπώμενη slide out μπαταρία.


Ο Αντώνης Βλοντάκης δοκιμάζει το LG G5 στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ του The Mall Athens.

Η συσκευή έχει οθόνη αφής QHD 5.3 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 2.1GHz, κύρια κάμερα 16MP με ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες και με 4 διαφορετικά photo-frame εφέ και για πρώτη φορά σε smartphone με λειτουργία σμίκρυνσης 0,5x. Μερικά από τα περιφερειακά της σειράς LG Friends που παρουσιάστηκαν ήταν η 360 κάμερα (εξοπλισμένη με δυο ευρυγώνιες κάμερες 13MP), το φορητό Hi-Fi B&O και το VR headset.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*