Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Γερμανός υποδέχτηκε το LG G4

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε στο κατάστημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens το νέο κινητό της LG, το LG G4. Η νέα συσκευή παρουσιάστηκε μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία της και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να τη δοκιμάσουν, να έρθουν σε επαφή μαζί της και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές της. Σημειώνεται πως το LG G4 έχει πίσω δερμάτινο κάλυμμα, οθόνη IPS 5.5 ιντσών, κάμερα 16MP με φακό f1.8 και λειτουργία manual mode για ακόμη καλύτερες λήψεις.



Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και παίκτες του μπασκετικού και ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, όπως ο Εστέμπαν Μπατίστα και ο Χρήστος Μπούρμπος. Το LG G4 πωλείται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην τιμή των €769 ή φθηνότερα, αν συνδεθεί με κάποιο από τα προγράμματα COSMOTE PLUS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*