Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι τιμές του iPad Pro στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του iPad Pro για την ελληνική αγορά. Υπενθυμίζεται, ότι η Apple αποκάλυψε το iPad Pro πριν μερικές εβδομάδες και όπως φαίνεται, η νέα της πρόταση απευθύνεται σε κοινό που επιθυμεί το tablet του για πιο…επαγγελματική χρήση. Ως εκ τούτου, οι τιμές του κυμαίνονται πάνω από τα €1000. Και μιας και η κυκλοφορία του πλησιάζει και στη χώρα μας, ας ρίξουμε μια ματιά στις επίσημες προτεινόμενες τιμές λιανικής που έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Τρίτης 17 Νοεμβρίου. Έτσι λοιπόν έχουμε, τρία μοντέλα (σε τρία χρώματα έκαστο): το WiFi only με τα 32GB μνήμης, το WiFi only με τα 128GB μνήμης και το WiFi+Cellular με τα 128GB μνήμης.

Οι τιμές τους για την ελληνική αγορά διαμορφώνονται ως εξής:
iPad Pro WiFi Only 32GB: €989
iPad Pro WiFi Only 128GB: €1169
iPad Pro WiFi+Cellular 128GB: €1319




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • 1319 ευρω για ενα ταμπλετ να παιζei η γυναικα μου και οι ηλιθιες φιλες της candy crash saga? χαχαχαχαχαχαχ δε νομιζω τακη. Με 800 ευρω παιρνω καρτα γραφικων υπερτουμπανο και παιζω fallout 4 se 1343433943 χ 239134937 αναλυση

    • yaponvezos
    • Το να δώσει κάποιος 1319, και μάλιστα για έκδοση με cellular, για να παίζει κάποιος άλλος στον ελεύθερο χρόνο του σε tablet, είναι ακριβώς το ίδιο άκυρο με το να δώσει κάποιος τα ίδια ακριβώς χρήματα για οποιαδήποτε έκδοση του Surface Pro.

      Αυτά τα μηχανάκια απλά είναι για άλλου τύπου χρήση.

      Το πραγματικό πρόβλημα είναι, κλασικά, η υπερτιμολόγηση που γίνεται στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο αγορές για να κρατηθεί ψηλά το profit margin.

    • vonzuchter
    • Αλλου τυπου χρηση?!? Ποια ακριβως ειναι η αλλου τυπου χρηση. Επεξεργασια εικονας και ηχου? Η μηπως λογισμικο για αστρονομικους υπολογισμους και αλγοριθμους για διαστημικα προγραμματα? Ταμπλετ ειναι. Αντε να μπει κανας χρηματιστης οταν ειναι στο τρενο να δει ονλαιν το χαρτφυλακιο του ή καμια σερβιτορα οταν παιρνει παραγγελιες ή κανας μεταφορεας σε κανα κουριερ.... Το ταμπλετ γενικσ σα συσκευη ειναι overpriced και overhyped για μενα ποσο μαλλον σε τετοιες τιμες. 1319 για messenger του φεησμπουκ , γιουτιουμπ στη τουαλετα και candy μπουρδα saga για τις γυναικες. Δεν εχω χωνεψει ακομα πως πολυς κοσμος αντι να αγοραζει λαπτοπς παει και παιρνει ταμπλετς. Δε μπορω να ακολουθησω τη προοδο φαινεται γερναω

    • platonxii
    • What? Εγώ αυτή τη στιγμή όλα μου τα emails, τα παρακολουθώ από το tablet (οκ και το κινητο αλλα u get the point). επίσης, όταν ήμουν στην εξωτική Σάμο, λόγω στρατιωτικού, έκανα ουκ ολίγες δουλείες που χρειάστηκαν για την εταιρεία με android tablet και teamviewer. Πληκτρολόγιο/ποντίκι στην OTG και δώς του. μέχρι και λίγη C έτυχε να γράψω μέσω του cpp droid. Άλλο παράδειγμα, ακόμα πιο στοχευμένο. Αυτή τη στιγμή σε iOS υπάρχουν φοβερά προγράμματα modelling ενισχυτών (για κιθάρα τουλάχιστον που τυχαίνει να γνωρίζω) που συνεργάζονται άψογα με garageband και χρησιμοποιουν πολλοι Youtubers για ηχογραφήσεις. Θα μπορούσα να γράφω όλο το βράδυ αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Δεν έχει και νόημα. Το ότι το 90% των χρηστών θα πάρει ένα tablet γιατί το κινητό έχει μικρή οθόνη για την τουαλέτα είναι αξιωματικά, λάθος. Δεν σημαίνει όμως ότι για ΑΥΤΗ τη χρήση, θα πάρεις ΑΥΤΟ το tablet.

      Σε άλλο θέμα, ναι, είναι overpriced. Αλλά αυτό το γνωρίζαμε και πριν δημοσιευθεί το νέο.

    • vonzuchter
    • @platonxii δε δικαιολογειται με τιποτα η τιμη... χρησεις επαγγελματικες ανεφερα και εγω τη σερβιτορα και τον χρηματηστη και τον αποθηκαριο.. χαιρω πολυ. 1300 για ταμπλετ ειναι too much. Και σιγουρα overhyped.... εδω καποιοι αντι να παρουν τουμπανο λαπτοπ με αυτα τα λεφτα πανε και αγοραζουν ταμπλετ

    • yaponvezos
    • @vonzuchter

      Δουλεύω χρόνια με tablet πάντως. Ειδικά σε εκθέσεις είναι main system για μένα. Επίσης 1300 για tablet δεν είναι καθόλου πολλά όταν είναι να πιάσεις σχέδιο και συνειδητοποιήσεις πόσο κοστίζει ένα Wacom Cintiq σε ανάλογο μέγεθος, θα το δεις με άλλο μάτι.

      Είναι άλλο το target group. Το ότι είναι tablet δεν το καταδικάζει αυτόματα σε συγκεκριμένο σενάριο χρήσης.

    • Volga
    • Ο.. χρηματιστής η σερβιτόρα και ο αποθηκάριος δεν χρειάζονται Tablet 12 ιντσών multitouch με πένα ακριβείας.

      Αυτό το tablet φτιάχτηκε για γραφίστες και ηχολήπτες.

      Και ΝΑΙ τη δουλειά τους θα την κάνουν με καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο ΠΑΝΤΑ σε συνεργασία με ένα κανονικό Desktop φυσικά. Για παράδειγμα θα σας φέρω τις νέες εφαρμογές της Adobe (Adobe Capture, Shape, Brush κλπ) όπου επιτρέπει στο γραφίστα, ένα σχέδιο στο χαρτί να το μετατρέψει σε vector σχέδιο, να φτιάξει βούρτες με τρόπο 90% ταχύτερο από οτι θα την έκανε στο Photoshop κλπ κλπ.

      Για αυτούς φτιάχτηκαν αυτά τα tablet. Ακριβά μεν (πολύ ακριβά θα έλεγα δηλαδή) αλλά μη λέμε και οτι είναι άχρηστα.

*