Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οριστικό τέλος για το Windows Media Center

Η Microsoft σταμάτησε ενεργά την ανάπτυξη του Windows Media Center το 2009, παρ’ όλα αυτά η εταιρεία συμπεριέλαβε μια μη τροποποιημένη έκδοση σε ένα από τα πακέτα αναβάθμισης για τα Windows 8. Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν θα περιλαμβάνεται στα Windows 10, αφού ο αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να τερματίσει οριστικά τη διάθεση του Media Center. Μπορεί η παραπάνω ανακοίνωση να μην αποτελεί έκπληξη, ωστόσο το Windows Media Center έχει θερμούς υποστηρικτές που αναμφίβολα θα δυσαρεστηθούν με την απώλεια αυτής της δυνατότητας.



Η Microsoft παρουσίασε το πρώτο Windows Media Center το 2001 ως μια ξεχωριστή έκδοση των Windows XP, ενώ, στη συνέχεια, μια σειρά από κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρονικών υπολογιστών δημιούργησαν μια ειδική έκδοση του Media Center για χρήση στο σαλόνι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει αρκετά mainstream έτσι ώστε να «αναγκαστεί» η Microsoft να συνεχίσει την ανάπτυξη του. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των Windows 10 θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zerocool7545
    • Το VLC δεν έχει καμία σχέση με το media center.Το VLC δεν μπορείς να το χειριστείς από το σαλόνι σου.Το media center μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα media αρχεία μας από την τηλεόραση με την βοήθεια ενός τηλεκοντρόλ.
      Ούτε εγώ γουστάρω το media center των Windows, έχει μείνει ΠΑΡΑ πολύ πίσω τεχνολογικά.
      Λατρέυω το KODI!

    • Geovra
    • Προσωπικα δεν το ειχα χρησιμοποιησει καθολου. Σε Pc ειχα βαλει καποτε το xbmc (κορυφαιο απλα). Τωρα απλα εχω ενα ξεχωριστο Media player για ταινιες και ολα μια χαρα

*