Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 10 εκ. Huawei Mate 20 στα χέρια καταναλωτών

*
Ο Yu Chengdong (Richard Yu), CEO της Huawei, ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του Huawei Mate 20 ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια. Το γεγονός αποκάλυψε με δημοσίευση στο Weibo, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν τα νούμερα συμπεριλαμβάνουν και τη φθηνότερη έκδοση του κινητού, το Mate 20 Lite. Τα κινητά της σειράς P20 κυκλοφόρησαν το Νοέμβριο του 2018, κάτι που σημαίνει πως ξεπέρασαν το εν λόγω milestone σε μόλις 5 μήνες, τη στιγμή που τα Mate 10 χρειάστηκαν το διπλάσιο διάστημα για τις ίδιες πωλήσεις, ενώ τα Mate 9 πούλησαν 5 εκατομμύρια κομμάτια σε 4 μήνες. Το Huawei Mate 20 Pro απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο smartphone στα παγκόσμια GLOMO awards κατά τη διάρκεια του MWC που διεξήχθη το Φεβρουάριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*