Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση των νέων Toshiba Encore 2 tablets

Η Toshiba παρουσίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Toshiba Day 2014 τη νέα γκάμα Windows 8.1 tablets και συγκεκριμένα το Encore 2 WT10-A (10.1 ιντσών) και το Encore 2 WT8-B (8.1 ιντσών). Οι δύο συσκευές έρχονται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, 2GB μνήμη RAM, ενώ «τρέχουν» λειτουργικό Windows 8.1. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηρισιτκά βρίσκουμε μία οπίσθια κάμερα 5ΜP με Full HD 1080p καταγραφή βίντεο (στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Encore 2 WT8-B και 30fps στο Encore 2 WT10-A), ενώ η μπροστινή κάμερα είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις. Με το TruCapture, η κάμερα μπορεί να φωτογραφίσει πίνακες, έγγραφα ή προβολές για χρήση σε τάξεις, meetings και παρουσιάσεις ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγράψουν οι χρήστες τις πληροφορίες. Η αναγνωσιμότητα έχει επίσης βελτιωθεί λόγω της διόρθωσης χρώματος. Επιπλέον στο Encore 2 WT10-A έχουν βελτιωθεί και τα επίπεδα θορύβων.


Ο ήχος προέρχεται από τα "Dolby Digital Plus Advanced Audio" ηχεία, με το Encore 2 WT10-A να διαθέτει και καταστολέα ηχούς ώστε να ακούγονται καθαρά οι φωνές κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας ή meeting ενώ και στις δύο συσκευές υπάρχει καταστολέας θορύβου για να περιορίζεται ο εξωτερικός θόρυβος. Η Toshiba Display Utility είναι προσβάσιμη μέσω του desktop και μεγενθύνει στοιχεία, όπως το menu και τα εικονίδια. Παράλληλα υπάρχει η επιλογή Toshiba Bluetooth Keyboard για το Encore 2 με clickpad, για το μοντέλο των 10.1 ιντσών, ενώ είναι συμβατή με το μοντέλο των 8 ιντσών. Στα θετικά της συσκευής προστίθενται ο εύκολος μηχανισμός, η απλή βάση τύπου Origami και το ενσωματωμένο click pad, το 10.1 ιντσών tablet μεταμορφώνεται σε πρακτικό notebook.


Σε ό,τι αφορά την συνδεσιμότητα, τα Encore 2 WT10-A και Encore 2 WT8-B διαθέτουν θύρες micro-USB και micro-SD, ενώ το Encore 2 WT10-A διαθέτει επίσης και micro-HDMI. Μέσω του micro-SD card η χωρητικότητα επεκτείνεται στα 128GB, ενώ το περιεχόμενο μπορεί να συγχρονιστεί με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Windows μέσω Wi-Fi. Επιπλέον, η διάρκεια μπαταρίας ξεπερνά τις 8 ώρες. Τέλος, και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*