Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Huawei G8

Η Huawei αποκάλυψε τη νέα της ναυαρχίδα, το λεγόμενο Huawei G8, για εκείνους που ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Μπορεί ο σχεδιασμός του να είναι διακριτικός, οι διαστάσεις του όμως όχι και τόσο αφού η οθόνη 5,5 ιντσών δεν αφήνε και πολλά περιθώρια για το αντίθετο. Με ανάλυση 1920 x 1080 όμως…λάμπει. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί 64-bit Snapdragon 615 SoC με 8 πυρήνες και Adreno 405 GPU. Θα διατεθεί σε δύο χωρητικότητες, σε 16GB και 32GB. Και οι δύο πάντως έχουν θύρα microSD για επέκταση αποθηκευτικού χώρου. Οι κάμερες είναι δύο φυσικά, στα 13MP και 5MP, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh. Η συσκευή έρχεται φορτωμένη με Android Lollipop 5.1 αλλά και το Emotion UI που παραδοσιακά χρησιμοποιεί η κινεζική εταιρεία. Η υποστήριξη 4G είναι δεδομένη, ενώ δεν λείπει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.



Περιέργως, διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα αλλά και σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία με 2GB RAM και μία με 3GB RAM στα $370 και $434 περίπου. Μένει να μάθουμε πότε θα το δούμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*