Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Sony Xperia M4 Aqua

Η Sony παρουσίασε το Sony Xperia M4 Aqua, ένα νέο και οικονομικό smartphone που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η συσκευή έρχεται με οθόνη IPS 5 ιντσών και ανάλυσης 720p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615, GPU Adreno 404 και 2GB μνήμης RAM. Η πίσω κάμερά του έχει αισθητήρα 13MP και LED Flash, ενώ η δεύτερη 5MP. Στο εσωτερικό του smartphone συναντάμε ακόμη 16GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου (που επεκτείνεται μέσω microSD καρτών), ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αξίζει να σημειωθεί η υποστήριξη 4G, το Android 5.0 Lollipo, η μπαταρία των 2.400mAh και η αδιαβροχοποίηση για παραμονή σε βάθος 1.5 μέτρου για έως και 30 λεπτά. Το Sony Xperia M4 Aqua αναμένεται την άνοιξη σε λευκό, μαύρο, coral και ασημί χρώματα και σε τιμή λίγο κάτω από τα €300.

Δείτε ένα σχετικό video στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*