Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωτότυπα wearables για προστασία από το κρύο στα Public

Η αλυσίδα καταστημάτων Public φέρνει στην Ελλάδα μία σειρά από «έξυπνα» wearables, όπως είναι τα γάντια SBS Touch Gloves, τα οποία ενσωματώνουν μεταλλικές ίνες για τη μετάδοση χειρισμών αφής. Ο χρήστης είναι σε θέση να διατηρεί τα χέρια του ζεστά και συγχρόνως να εργάζεται στην οθόνη αφής του smartphone ή του tablet του. Τα SBS Touch Gloves διατίθενται σε 2 χρώματα (γκρι και μαύρο) και σε 2 μεγέθη (large και medium).


Ακόμη, όσοι επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της αλυσίδας θα βρουν τα προστατευτικά αυτιών Handsfree SBS Fur και Handsfree SBS Wool με γούνινη και μάλλινη επένδυση αντίστοιχα καθώς και τους σκούφους-ακουστικά Handsfree SBS Wintercap οι οποίοι διατίθενται σε 3 χρώματα (γκρι, κίτρινο, μαύρο).


Οι σκούφοι διαθέτουν εργονομική, μοντέρνα σχεδίαση και ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο με κουμπί ελέγχου της έντασης για να απαντά ο χρήστης γρήγορα στις κλήσεις. Επιπλέον, είναι συμβατά με όλα τα smartphone και tablet καθώς έχουν ενσύρματη σύνδεση με Jack 3.5mm.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*