Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες και video από τα Honor 50 στη δημοσιότητα

*
Η Honor δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης Honor 50 Series μέσω των social media της και αρκετοί βλέπουν ήδη τις πρώτες ομοιότητες με τη σειρά Huawei P50. Το χαρακτηριστικό διπλό δαχτυλίδι στο πίσω μέρος της συσκευής για τα των καμερών φαίνεται πως θα υπάρχει και στις δύο εταιρείες, κάτι που μαρτυρά πως ίσως και ο σχεδιασμός των δύο σειρών είχε ολοκληρωθεί πριν χωριστούν. Στο επάνω μέρος υπάρχει ένας μεγάλος φακός, ενώ στον κάτω κύκλο άλλοι τρεις. Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 778G, ενώ επιβεβαιώθηκε και από άλλες πλευρές η επιστροφή των Google Mobile Services (GMS). Η επικεφαλής επικοινωνίας της Honor δημοσίευσε στα social media της κάποιες έξτρα πληροφορίες, όπως το λανσάρισμα της σειράς στις 16 Ιουνίου στη Σαγκάη με Hypercurved Screen και 100W Super Fast Charge.



Μάλιστα, εμφανίστηκε και ένα πρώτο video του Honor 50 σε video, μέσω Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*