Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση του Office

Λίγο πριν την διάθεση της “Windows Technical Preview" έκδοσης των Windows 9, η ιστοσελίδα Verge έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και τα πρώτα screenshots του επόμενου Microsoft Office (γνωστό και ως "Office 16"). Σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες, ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η προσθήκη του "Tell Me" helper (που είδαμε για πρώτη φορά στις Office Online εφαρμογές), αλλά και το σκούρο γκρι χρώμα που κυριαρχεί στο περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής. Το χαρακτηριστικό "Tell Me" είναι αρκετά παρόμοιο με την λειτουργία Clippy και όπως αναφέρει το Μέσο, αναμένεται να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αναζήτησης για τον χρήστη.

Επίσης, το Office Ribbon δίνει το «παρών» και σε αυτή την έκδοση του Office, χωρίς να υπάρχουν (για την ώρα τουλάχιστον) σημαντικές αλλαγές. Άλλο, νέο χαρακτηριστικό, είναι επίσης η αυτόματη περιστροφή της εικόνας, ενώ όπως αναφέρει το Verge, η εταιρεία έχει βελτιώσει το Outlook email client και συγκεκριμένα τις επιλογές συγχρονισμού, εκτείνοντας αρκετά χώρο αποθήκευσης των email (σε σχέση με αυτό που υπάρχει στην τωρινή έκδοση του προγράμματος). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι με τις νέες επιλογές, μειώνονται τυχόν προβλήματα σε ό,τι αφορά τον περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο των φορητών υπολογιστών. Σημειώνεται, ότι μέχρι την τελική έκδοση του νέου Office, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές αλλαγές (κυρίως στις χρωματικές επιλογές στο περιβάλλον χρήσης) και αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους testers. Κλείνοντας, στη συνέχεια του άρθρου ακολουθούν οι σχετικές εικόνες.












 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*