Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σίγουρη η χρηματοδότηση του Stikey

Δεν είναι πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο Stikey, ένα πολυμήχανο gadget ελληνικής σύλληψης που ψάχνει την τύχη του μέσω Kickstarter. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μένουν 19 μέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια και ο στόχος είναι πολύ, πολύ κοντινός (έχουν εξασφαλιστεί περίπου 11.000 λίρες από τις 12.000 που απαιτούνται για την επιτυχή χρηματοδότηση της προσπάθειας). Η επιτυχία της χρηματοδότησης είναι προφανώς δεδομένη πλέον και αυτό από μόνο του θα ήταν καλή αφορμή για να επανέλθουμε στο Stikey. Δεν ήταν όμως αυτή η πρώτη σκέψη για το παρόν, αφού οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την προσπάθεια έκαναν ακόμη περισσότερες δοκιμές και διαπίστωσαν ότι το Stikey μπορεί να στηρίξει μεν smartphones, να κρατήσει τακτοποιημένα τα σχετικά καλώδια και τα κλειδιά του χρήστη, αλλά μπορεί να στηρίξει πλέον και tablets.



Είναι επίσης αρκετά στιβαρό ώστε να κρατά το smartphone στη θέση του ακόμη και στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των πιθανών χρήσεων στη αντίστοιχη σελίδα του Kickstarter campaign, ενώ οι δημιουργοί μπορούν πλέον να είναι ήσυχοι ότι ο κόπος τους δεν θα πάει χαμένος.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*