Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ανάκληση 88 χιλ. ελαττωματικών Shield tablets προχώρησε η Nvidia

Σε ανάκληση τουλάχιστον 88.000 Shield tablets προχώρησε η Nvidia, λόγω του ότι ενσωματώνουν ελαττωματική μπαταρία και ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το πρόβλημα αφορά μόνο στα Shield tablets που πωλήθηκαν από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 και όχι οποιοδήποτε άλλο προϊόν που φέρει το λογότυπο “Shield”. Επιπλέον, η Nvidia αναφέρει ότι η ανάκληση αφορά όλα τα Nvidia Shield tablets που στις ρυθμίζεις τους η μπαταρία αναγράφεται με κωδικό "Υ01".



Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι από τα 88.000 συνολικά Nvidia Shield tablets που ανακλήθηκαν, τα 83.000 πουλήθηκαν στις ΗΠΑ και άλλα 5.000 πουλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Καναδά, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι ήδη έχουν αναφερθεί τέσσερα περιστατικά ελαττωματικών Shield tablets.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*