Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκληροί δίσκοι 12TB και 14TB από την Western Digital

H Western Digital ήταν η πρώτη εταιρεία που παρέδωσε στην αγορά HDD που η λειτουργία τους βασίζονταν στο ήλιο. Λόγω της μικρότερης πυκνοτήτας του, σε σχέση με τον αέρα, αύξησε την απόδοση και την ταχύτητα των δίσκων, με την εταιρεία να προβαίνει σε ανακοινώση δύο νέων μοντέλων. Το πρώτο θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του και θα είναι χωρητικότητας 12ΤΒ, ενώ το δεύτερο θα διατεθεί στο μέλλον, καθώς θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα περισσότερο και θα φτάσει τα 14TB. Ο 12TB HGST Ultrastar He12 θα διατεθεί σε SATA και SAS με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στα 6GB/s και 12GB/s ενώ θα ‘’περιστρέφεται’’ στα 7200RPM. Μέσα στο 2017 αναμένεται και άλλες εταιρείες του χώρου, όπως η Seagate, να ανακοινώσουν τα δικά τους αντίστοιχα προϊόντα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*