Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάει όλα τα ρεκόρ μετρήσεων η οθόνη του Samsung Galaxy Note 5

Το νέο quad HD phablet της Samsung, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 21 Αυγούστου στις ΗΠΑ, σπάει όλα τα ρεκόρ μετρήσεων σε επίπεδο οθόνης, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της DisplayMate. Συγκεκριμένα, η οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED του Galaxy Note 5 διακρίνεται ως η καλύτερη στους παρακάτω τομείς: υψηλότερη φωτεινότητα (έως και 23%), χαμηλότερη ανάκλαση, υψηλότερη ακρίβεια χρώματος, υψηλότερη βαθμολογία αντίθεσης στο φως περιβάλλοντος και εξαιρετική ευκρίνεια.



Τέλος, σύμφωνα με την DisplayMate, όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται λόγω καλύτερης απόδοσης ισχύος (κατά 21%) της συσκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Galaxy Note 5 ενσωματώνει μικρότερη μπαταρία (3.000mAh) σε σχέση με το Galaxy Note 4 (3.220 mAh). Την αναλυτική παρουσίαση των μετρήσεων μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*