Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα καταστήματα WIND το Nokia X DS

Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Σύμφωνα με την εταιρεία το Fastlane αποτελεί μοναδική εμπειρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο.



Το Nokia X DS μπορεί να λειτουργήσει με δύο κάρτες SIM, ενώ έρχεται με IPS οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800x480, 512MB RAM, επεξεργαστή Qualcom Dual-Core, 4GB αποθηκευτικού χώρου (επέκταση έως 32GB μέσω MicroSD), κάμερα 3ΜP και τη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων. Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και η πλοήγηση με τα HERE Maps και HERE Drive, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων: πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο, καθώς και η προσιτή τιμή του στα €129 ή δωρεάν με το νέο συμβόλαιο W.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*