Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Μαρτίου το νέο Apple Event

Σύμφωνα με αναφορές των ιστοσελίδων 9to5Mac και BuzzFeed News, η Apple θα διοργανώσει την επόμενη μεγάλη εκδήλωσή της για τον Τύπο στις 15 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια του σχετικού media event αναμένεται να αποκαλυφθεί, αρχικά, το iPad Air 3. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς tablet της Apple θα φέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του iPad Pro, όπως τα ηχεία και τον Smart Connector για σύνδεση με περιφερειακά όπως το ασύρματο keyboard. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του 2015, η Apple δεν κυκλοφόρησε νέο tablet στις 9.7 ίντσες. Η δεύτερη πιο σημαντική ανακοίνωση θα είναι το iPhone 5SE. Ο λόγος για μια νέα έκδοση του προηγούμενου μοντέλου που δεν θα υποστηρίζει μεν νέα χαρακτηριστικά όπως το 3D Touch, ωστόσο θα έρθει με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως το A9 chip, καλύτερες κάμερες και υποστήριξη του Apple Pay. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τιμές του θα ξεκινούν (για την έκδοση των 16GB) από τα 450 δολάρια, παραμένοντας δηλαδή στα επίπεδα του iPhone 5S.



Τέλος, αναμένεται να παρουσιαστούν νέα brands για το Apple Watch Sport, αλλά και νέα περιφερειακά.  Υπενθυμίζεται ότι το Apple Watch έρχεται επίσημα στην Ελλάδα στις 12 Φεβρουαρίου και περισσότερες πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*