Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του Huawei Honor 6 Plus

Με το Huawei Honor 6 να κάνει μία αξιόλογη πορεία στην αγορά και να αποσπάει κολακευτικά σχόλια από τον κόσμο και τον Τύπο, η κινεζική εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ανανεωμένη έκδοση του εν λόγω phablet. Φημολογείται μάλιστα, ότι το Huawei Honor 6 Plus θα παρουσιαστεί στις 16 Δεκεμβρίου και οι πληροφορίες μιλούν για ένα high-end μοντέλο με οθόνη 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1,8 GHZ και 3GB μνήμη RAM. Αυτό βέβαια που θα το κάνει να ξεχωρίζει είναι η συνολικά τρεις κάμερες που θα βρίσκονται στο πίσω και στο μπροστινό μέρος του κινητού.



Όπως θα δείτε και από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει σε κινέζικες ιστοσελίδες, το Huawei Honor 6 Plus θα έχει στο πίσω μέρος του δύο φακούς, ένα concept που θυμίζει έντονα το HTC One M8, οι οποίοι θα δίνουν στον χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιεί διάφορα εφέ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD με ενσωματωμένα 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ μέσω του αισθητήρα IrDA θα μπορείτε να ελέγχετε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στον χώρο σας. Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο «κυκλοφορούσε» μέχρι σήμερα σε διάφορα sites με το όνομα Huawei Honor 6Χ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*