Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το νέο iPhone

Η Apple ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ειδικό media briefing στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου και αναμένεται να παρουσιάζει το νέο μοντέλο iPhone (iPhone 7), αλλά και τη νέα γενιά Apple Watch. Οι προσκλήσεις που έφτασαν τις τελευταίες ώρες στα διάφορα Μέσα αναφέρουν απλά το μήνυμα «See you on the 7th», χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες (ως συνήθως). Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που η Apple διοργανώνει σχετικό event στις αρχές Σεπτεμβρίου και από τα όσα έχουν διαρρεύσει, ειδικά στα του iPhone δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης.



Οι φήμες αναφέρουν πως το iPhone 7 δεν θα φέρει headphone jack, θα είναι πιο ανθεκτικό στο νερό, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση (iPhone 7 Plus) θα έχει και dual camera system. Ακόμη, ακούγεται πως το νέο iPhone δεν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 16GB. Όσον αφορά τώρα στο Apple Watch, από τα όσα γράφονται θα πρέπει να περιμένουμε ίδια εμφάνιση και αλλαγές μόνο σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την ίδια μέρα διοργανώνει και η Sony το PlayStation Meeting για την αποκάλυψη των νέων εκδόσεων PS4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ambageo
    • Σούπερ, θα βγει το 7 κι εγώ παλεύω να βρω χρήματα για να πάρω το 5s...(το οποίο θεωρώ πολύ πιο ωραίο από το 6).
      Ρητορική ερώτηση: πόσους άραγε αφορά οικονομικά η έλευση του καινούργιου iphone?

*