Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Αυγούστου η επετειακή ενημέρωση των Windows 10 Mobile

H Μicrosoft ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης της επετειακής ενημέρωσης των Windows 10 Mobile, η οποία είναι η 9 Αυγούστου. Οι συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη λήψη της θα αρχίσουν να τη λαμβάνουν εντός της επόμενης εβδομάδας. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επλογή πανοραμικής λήψης για το Windows Camera app, επεμβάσεις στην οθόνη κλειδώματος με την εισαγωγή media controls και την αντικατάσταση του πλήκτρου αφής «back» από ένα πλήκτρο ταχείας λήψης φωτογραφιών (στις συσκευές δίχως hardware buttons), αναβάθμιση από το μη ικανοποιητικό Skype app στη universal, ουσιαστικά desktop, εκδοχή του, αλλαγές στο Settings app με σκοπό την αυξημένη ευκολία εύρεσης μεμονωμένων ρυθμίσεων και βελτιώσεις στο Action Center που του δίνουν την ικανότητα να ιεραρχήσει τις ειδοποιήσεις βάσει προτεραιότητας, ώστε ο χρήστης να βλέπει πρώτα τις σημαντικότερες.
Επιπλέον, η ενημέρωση προσθέτει υποστήριξη για αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, μία νέα εκδοχή του Wallet app που επιτρέπει την ολοκλήρωση ανέπαφων συναλλαγών στα Lumia 650, 950 και 950 XL, μικροαλλαγές στην Cortana μαζί με μία ολοκαίνουρια λειτουργία που επιτρέπει στην ψηφιακή βοηθό να βρει τη συσκευή σας και -φυσικά- πληθώρα νέων emoji.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*