Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκριτικό video για το DirectX 12 API

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox Phil Spencer παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Windows 10 Keynote, ένα video στο οποίο γίνεται σύγκριση της απόδοσης του επερχόμενου DirectX 12 API με τον υπάρχον DirectX 11. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται μια σκηνή, η οποία γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Στο DirectX 11 το framerate πέφτει μέχρι το 0, ενώ στο ίδιο hardware με το DirectX 12 η πολυπλοκότητα της σκηνής συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τον Spencer, το DirectX 12 θα προσφέρει στους developers καλύτερο έλεγχο των CPU και GPU, ενώ στα CPU-bound games για PC θα παρέχει αύξηση της απόδοσης κατά 50%, επιτρέποντας τη δημιουργία καταπληκτικών σκηνών στις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.



Ακόμα, το DirectX 12 θα επικεντρώνεται στη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας των φορητών συσκευών μειώνοντας την κατανάλωση στο μισό, γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περισσότερες ώρες παιχνιδιού σε smartphones και tablets. Τέλος, ο Spencer υπογράμμισε ότι οι Unreal Engine 4 και Unity ήδη υποστηρίζουν DirectX 12 και εκατοντάδες developers δουλεύουν ήδη πάνω στο νέο API της Microsoft.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ernesto
    • Το βιντεο δειχνει μεγαλη διαφορα. Για να δουμε ομως στην πραξη. Απ οτι διαβασα τα win10 θα ειναι για δωρεαν αναβαθμιση τον πρωτο χρονο

*