Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής και επίσημα για τα Xbox Entertainment Studios

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τερματίζεται και επίσημα η λειτουργία των Xbox Entertainment Studios. Το συγκεκριμένο τμήμα (το οποίο εδρεύει στο Λος Άντζελες) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με αποστολή να δημιουργήσει διαδραστικό περιεχόμενο για το Xbox και άλλες συσκευές. Ωστόσο τον περασμένο Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα «κλείσει» τα Xbox Entertainment Studios ως μέρος των ευρύτερων σχεδίων αναδιάρθρωσης, το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυση 18.000 εργαζομένων μέχρι το επόμενο έτος.



Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο αριθμός των 18.000 απολύσεων είναι ο μεγαλύτερος που έχει γίνει μέχρι σήμερα στη Microsoft, ξεπερνώντας και το 2009, όταν και οι περικοπές έφτασαν τις 5.800 θέσεις εργασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*