Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στις χρεώσεις περιαγωγής εντός της ΕΕ από το 2017

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι από τις 15 Ιουνίου 2017 θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέοι κανονισμοί για τις τηλεπικοινωνίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι βάζουν τέλος στις διεθνείς χρεώσεις περιαγωγής (roaming) κινητής τηλεφωνίας και διασφαλίζουν τη δυνατότητα για ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, οι πολίτες που θα ταξιδεύουν εντός χωρών της ΕΕ δεν θα επιβαρύνονται με προσαυξήσεις, ωστόσο οι πάροχοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν «πολιτική δίκαιης χρήσης» για την πρόληψη της καταχρηστικής χρήσης roaming. Η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι από τις 30 Απριλίου 2016 θα ξεκινήσουν οι μειώσεις στις διεθνείς χρεώσεις περιαγωγής και τα σημερινά ανώτατα όρια θα αντικατασταθούν από τη μέγιστη επιπλέον χρέωση: €0.05 ανά λεπτό για κλήσεις, €0.02 για SMS και €0.05 ανά MB για τα δεδομένα.



Όσον αφορά στους κανόνες διαδικτυακής ουδετερότητας (Net Neutrality) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι νέοι κανονισμοί κάνουν λόγο για ισόποση κατανομή bandwidth σε όλες τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδύκτιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*