Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέταρτη δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung

*
Η κόντρα που ξεκίνησε το 2011 για τις Apple και Samsung φαίνεται πως αργεί ακόμα μέχρι να τελειώσει. Τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου που διεκδικεί η Apple έναντι της Samsung δίνουν και παίρνουν, καθώς η υπόθεση που ξεκίνησε το 2011 και προχώρησε σε δίκη το 2012, οδήγησε στην απόφαση για πληρωμή 1 δις. δολαρίων. Το 2013 η διαμάχη συνεχίστε με την Apple να κινείται νομικά για μια ολόκληρη γενιά προϊόντων της Samsung, ενώ μετά από πολλές παρεμβάσεις η Samsung συμφώνησε να πληρώσει το ποσό των 548 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς όμως να παραιτηθεί από το δικαίωμα της προσφυγής. Πριν από λίγες ώρες ο Αμερικανός δικαστής Lucy Koh δημοσιοποίησε σχετικά έγγραφα που εξηγεί τα κριτήρια με τα οποία θα διεξαχθεί η νέα δίκη. Για να δούμε τελικά ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*