Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge έρχονται στη Vodafone

Η Vodafone εμπλουτίζει τη γκάμα των 4G+ smartphones, με τα νέα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge. Οι νέες Galaxy συσκευές είναι κατασκευασμένες από γυαλί και μέταλλο, ενώ διαθέτουν οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD Super AMOLED (η οποία προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 4), κάμερα 16ΜP και κάμερα 5MP στην μπροστινή όψη για selfies και βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB DDR4 και υποστηρίζουν Android 5.0 Lollipop.



Τέλος, τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone αλλά και στο vodafone.gr, από τα μέσα Απριλίου. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών στο σχετικό μας θέμα, εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*