Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones Galaxy Α5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για πιο λεπτά κινητά της εταιρείας, με πάχος 6.7mm και 6.9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι νέες προτάσεις της Samsung έρχονται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, Super AMOLED οθόνη και τεχνολογία Adaptive Display, κάμερα 13MP AF με LED Flash (πίσω) και εμπρόσθια κάμερα 5MP, με λειτουργίες λήψης όπως οι Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features, και Selfie με τη χρήση της οπίσθιας κάμερας, ενώ διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα με ταχύτητες LTE.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy A5 και A3 ενσωματώνουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen, καθώς και έξυπνα ρυθμιζόμενο ήχο για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα, βάσει των ηχητικών ερεθισμάτων του εξωτερικού περιβάλλοντος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*