Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Steam Machines στο επίκεντρο της GDC

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην υπάρχουν νέα σχετικά με τα Steam Machines, όμως η Valve υπόσχεται ότι θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της GDC τον προσεχή Μάρτιο. «Προγραμματίζουμε μια δυναμική παρουσία στην GDC και τα Steam Machines αναμένεται να είναι από τα βασικά μας όπλα», δήλωσε εκπρόσωπος της Valve στο GameInformer. Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται κατόπιν των όσων είπε υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας κατασκευής PC ο οποίος υποστήριξε ότι το concept των Steam Machines είναι σχεδόν νεκρό.



Η φετινή GDC πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Μαρτίου στο San Francisco και πέρα των Steam Machines αυτό που όλοι αναμένουν να δούνε είναι η τελική έκδοση του Steam Controller.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Συγγνώμη αλλά το εγχείρημα αυτό είναι εξ αρχής γελοίο και καταδικασμένο. Σε τί διαφέρει ένα οποιοδήποτε Steam Machine (από όσα παρουσιάστηκαν πέρυσι) με ένα PC που κατασκευάζει ο οποιοσδήποτε με standard parts? Σε τίποτα, δεν έχει κάποιο αποκλειστικό τρικ. Όλοι μπορούν να φτιάξουν gaming PC από entry level μέχρι με 2 GPU GeForce Titan. Το Steam controller προσπαθεί να κάνει κάτι το αδύνατο (να μεταφέρει τα pc controls των fps/strategy/MMOs/κλπ σε χειριστήριο), και από εκεί που αρχικά δεν είχε ούτε καν face buttons όλο αλλάζει ερχόμενο στα μέτρα των κλασικών gamepads (μέχρι και d-pad έχουν προσθέσει απ' ό,τι ακούγεται).

      Μόνο το Steam OS έχει κάποια αξία, αν και εφόσον δίνει low level access στο hardware σαν τις κονσόλες. Απ' ό,τι ακούω όμως, και το DX12 των Windows 10 θα δίνει low level access στο hardware. Ουσιαστικά το Steam OS θα είναι χρήσιμο σε dual boot συστήματα, για να μπαίνεις σε gaming mode.

*