Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα gaming monitors της Dell υποστηρίζουν variable refresh rate και σε κονσόλες

*
Η Dell παρουσίασε τέσσερα νέα gaming monitors, τρία από τα οποία είναι καμπυλωτά και θα κυκλοφορήσουν από τον Μάιο έως και τον Ιούνιο. Όλα υποστηρίζουν AMD FreeSync Premium ή Premium Pro και variable refresh rate (VRR), που βολεύει ιδιαίτερα για κονσόλες όπως το Xbox Series X και το PS5, μιας και με τον τρόπο αυτό μειώνεται το screen tearing.



Το πρώτο είναι το μοντέλο S3422DWG, μεγέθους 34'', με ακτίνα 1800R. Έχει ανάλυση WQHD 3440 x 1440, οθόνη VA και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι το εν λόγω monitor θα προσφέρει φωτεινές, ζωντανές εικόνες HDR και υποστήρίζει κατά 90% την παλέτα DCI-P3.

Dell 32-inch curved gaming monitor

Ακολουθεί το 32'', QHD gaming monitor, μοντέλο S3222DGM, με την ίδια καμπυλότητα, οθόνη VA, ρυθμό ανανέωσης 165Hz και χρόνο απόκρισης 2ms. Επίσης υπάρχει και το 27'' μοντέλο S2722DGM, με τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από την καμπυλότητα που είναι 1500R. Τέλος, το 24,5'' S2522HG, έρχεται με οθόνη IPS και εκτός από FreeSync Premium είναι συμβατό με G-Sync. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 240Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms.

Dell gaming monitor 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*