Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dell Solutions Tour 2015 στην Αθήνα

Η ολοήμερη εκδήλωση τεχνολογίας Dell Solutions Tour 2015 πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες αιχμής, αλλά και τις συναρπαστικές προοπτικές τους, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν περισσότερα και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις τους. Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο κ. Aongus Hegarty, President, Dell EMEA. Ο κ. Hegarty αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό που λαμβάνει χώρα στον κλάδο της τεχνολογίας με την επίδραση νέων τάσεων όπως: η δημιουργία εντυπωσιακά μεγάλου όγκου δεδομένων, η ανάπτυξη του cloud computing και η κρισιμότητα του τομέα της ασφάλειας. Ο μετασχηματισμός αυτός προάγει το ρόλο της τεχνολογίας και τη συμβολή της στην χάραξη της στρατηγικής  των επιχειρήσεων. Επίσης εξήγησε πως η Dell, ακούγοντας τους πελάτες της, αναγνωρίζει τις σημαντικότερες προκλήσεις τους που αφορούν στις ανάγκες εκσυγχρονισμού των συστημάτων ΙΤ, εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων από τα εταιρικά δεδομένα, υποστήριξης της παραγωγικότητας των εργαζομένων και ασφάλειας σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι. Ο κ. Hegarty ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφέροντας την ηγετική θέση της Dell σε παγκόσμιο επίπεδο και την αξία των λύσεων της εταιρείας για τους συνεργάτες της στο κανάλι.



Στο Dell Solutions Tour παρουσιάστηκαν ενότητες για τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η προσέγγιση της Dell στην ασφάλεια, την αξιοποίηση τεχνολογιών cloud, τις λύσεις OEM και τα περιβάλλοντα virtual desktop.  Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους  platinum χορηγούς του Dell Solutions Tour, Intel και Microsoft, καθώς και από τη Vmware, η οποία υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση ως gold χορηγός. H Αθήνα αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό της περιοδείας του Dell Solutions Tour, το οποίο θα επισκεφθεί 16 ακόμα πόλεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*