Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HTC Wildfire E3 είναι γεγονός

*
Παρότι οι ένδοξες εποχές της HTC ανήκουν πια στο μακρινό παρελθόν, η εταιρία φαίνεται να μην τα παρατά, εμμένοντας στον τομέα των κινητών τηλεφώνων — αυτή τη φορά με το Wildfire E3.

Η συσκευή entry-level της ταϊβανέζικης εταιρίας έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει προτάσεις του 2017–18, τόσο με το τη waterdrop τύπου selfie κάμερα του, όσο και με την τοποθέτηση του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Στα των χαρακτηριστικών, κάτω από την 6.5” ιντσών, LCD τύπου και HD+ ανάλυσης οθόνη του βρίσκεται ο οκταπύρηνος Helio P22 της MediaTek, ενώ χρέη γραφικών έχει αναλάβει η IMG PowerVR GE8320 GPU. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 ή 4GB RAM και 64 ή 128GB επεκτάσιμου (με microSD) αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.


Την τετραπλή συστοιχία καμερών του απαρτίζουν ένας κύριος φακός των 13MP, ένας υπερ-ευρυγώνιος των 8MP, ένας Macro των 2MP, καθώς και ένας αισθητήρας βάθους για τη λειτουργία Portrait, των 2MP εξίσου. Η selfie κάμερα ορίζεται στα 13MP.

Μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών του συναντάμε μια μπαταρία των 4000mAh, θύρα φόρτισης τύπου USB Type-C, θύρα audio jack των 3.5mm, υποστήριξη σύνδεσης Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 ac στα 5GHz και Dual LTE, καθώς και χρήση της δέκατης έκδοσης του Android.

Το Wildfire Ε3 αναμένεται να βρεθεί στην αγορά σε δύο χρωματικές επιλογές: μπλε και μαύρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*