Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το OnePlus One έρχεται στην Ελλάδα

Σε 16 νέες αγορές ετοιμάζεται να «επεκταθεί» η OnePlus, ανακοινώνοντας πως θα ξεκινήσει επίσημα αποστολές του δημοφιλούς OnePlus One σε ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα οι 16 χώρες είναι οι εξής: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτής της κίνησης στελέχη της OnePlus θα επισκεφτούν επιλεγμένες πόλεις των προαναφερθέντων χωρών, με την αρχή να γίνεται σε Βαρσοβία, Πράγα και Βουδαπέστη. Δεν υπάρχει πάντως ακόμα καμία πληροφορία για το ποιες πόλεις θα ακολουθήσουν, πότε θα δούμε το OnePlus One στη χώρα μας ή σε τι τιμή. Υπενθυμίζουμε πως η συσκευή έλαβε μεγάλη δημοσιότητα εξαιτίας του συστήματος προσκλήσεων που χρησιμοποιεί η OnePlus για την απόκτηση του OnePlus One.



Με τις αποστολές στη χώρα μας να είναι σχεδόν πραγματικότητα όμως, μπορείτε να αισθάνεστε λίγο πιο αισιόδοξοι από σήμερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*