Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Project Spartan φτάνει στα Windows 10

Από τη Δευτέρα είναι διαθέσιμος ο νέος web browser της Microsoft (ονόματι Project Spartan για την ώρα) για όσους χρησιμοποιούν τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10. Εάν συμμετέχετε στο πρόγραμμα σας περιμένει ένα νέο update για τα νέα Windows, στο οποίο περιλαμβάνεται και ο νέος browser. Φυσικά μιας και μιλάμε για δοκιμαστικές εκδόσεις δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες που έχει ανακοινώσει η Microsoft. Μπορείτε όμως να πειραματιστείτε με τη συνεργασία των Project Spartan και Cortana (μοιάζει φυσική εξέλιξη άλλωστε αν και η χρήση της περιορίζεται για την ώρα μόνο στις ΗΠΑ) ή και να σημειώσετε απευθείας με το stylus ό,τι θέλετε στην οθόνη σας (με τον browser ανοιχτό) και να μοιραστείτε αυτή τη σημείωση μέσω OneDrive ή OneNote. Βρείτε παρακάτω το απαραίτητο κατατοπιστικό video και ψηθείτε αναλόγως.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*