Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sony Xperia Z4 Tablet αποκλειστικά από την COSMOTE

Το Sony Xperia Z4 Tablet είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ έναντι 699€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay. Η νέα πρόταση της Sony διαθέτει μεταλλικό σκελετό, IPS Triluminos οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών (ανάλυσης 2560x1600 pixels, pixel density 300ppi) και κατασκευή που χαρακτηρίζεται για το μικρό της πάχος (που φτάνει μόλις τα 6.1 χιλιοστά). Η οθόνη εκμεταλλεύεται την X-Reality Mobile Engine, ενώ στο εσωτερικό του tablet συναντάμε έναν 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 8MP Sony ExmpoRS, ενώ η δεύτερη (μπροστινή) 5MP. Η μπαταρία των 6.000mAh προσφέρει λειτουργία έως και 17 ωρών σε διαδικασία video playback, ενώ από πλευράς λειτουργικού, η συσκευή έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Android 5.0 Lollipop.

Επιπρόσθετα, η συσκευή είναι αδιάβροχη (κατά IP68) και μπορεί να αντέξει σε βάθος 1.5 μέτρου μέσα στο νερό μέχρι και για 30 λεπτά. Τέλος, το Sony Xperia Z4 Tablet κυκλοφορεί σε δύο χρωματικές επιλογές (μαύρο και λευκό).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Τί να το κάνουμε το 4G+ tablet των €700 ρε παιδιά στην σημερινή χαοτική Ελλάδα των capital controls. Είναι σαν να προσπαθεί να πουλήσει κανείς ψυγείο σε Εσκιμώους. Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ξέρεις τί καινούριο κόλπο σου ξημερώνει κάθε μέρα. Όποτε και αν στρώσει πολιτικά και οικονομικά η κατάσταση, θα το πάρουμε.

*