Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μέλλον των αγορών είναι η τεχνολογία Amazon Go

H Amazon αποκάλυψε το όραμά της για το μελλοντικό παντοπωλείο, όπου δεν θα υπάρχουν ούτε ουρές ούτε ταμεία. Πρόκειται για το Amazon Go, μια τεχνολογία που θα εφαρμοστεί αρχικά σε καταστήματα λιανικής. Το πρώτο από αυτά θα ανοίξει για το κοινό το επόμενο έτος στο Seattle και το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν τα προϊόντα που θέλουν και απλά να φεύγουν για το σπίτι τους. Η είσοδος στο Amazon Go θα γίνεται μέσω ενός ειδικού app, ενώ αισθητήρες θα σκανάρουν τα προϊόντα που οι πελάτες θα έχουν στο καρότσι τους.



Αφού τελειώσουν, το σύνολο θα χρεώνεται στο Amazon account τους. Πολυάριθμες κάμερες θα παρακολουθούν και την παραμικρή κίνηση, οπότε φαινόμενα όπου μπουφάν γεμίζουν σοκολάτες προφανώς δεν θα υπάρξουν. Στο κατάστημα θα πωλείται η πλειονότητα των ειδών που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα συνηθισμένο super-market και πολλά άλλα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*