Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη PS4 Remote Play για το Sony Xperia Z3

Η Sony παρουσίασε κατά τη διάρκεια της IFA 2014 τη νέα ναυαρχίδα της, το Sony Xperia Z3 και το Sony Xperia Z3 Compact, με το δεύτερο να αποτελεί την μικρότερη έκδοση του νέου smartphone. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο το Xperia Z3 όσο και το Xperia Z3 Compact θα είναι οι πρώτες smartphone συσκευές της ιαπωνικής εταιρείας που θα υποστηρίζουν PlayStation 4 Remote Play. Μάλιστα θα υπάρξει και ειδική βάση, η οποία θα τοποθετείται πάνω στο DualShock 4 (χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιφερειακό).



Από την άλλη, το Sony Xperia Z3 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD Triluminos X-Reality, επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon 801 στα 2.5GHz, GPU Adreno 330, μνήμη RAM 3GB, εσωτερική μνήμη 16GB (επέκταση με microSD έως 128GB), κάμερα 20.7MP Sony Exmor RS (4K, 8x digital zoom, LED flash), εμπρόσθια κάμερα 2.2MP, μπαταρία 3100mAh, ενώ τρέχει λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat.



Σε ό,τι αφορά την compact έκδοση του Xperia Z3 οι κύριες διαφορές εντοπίζονται στην Οθόνη 4.6 ιντσών HD Triluminos X-Reality, στη μνήμη RAM (2GB) και στη μικρότερης «χωρητικότητας» μπαταρία (2600mAh). Σημειώνεται, ότι η κυκλοφορία των νέων smartphones έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, ενώ θα διατεθούν σε τουλάχιστον 4 διαφορετικές χρωματικές επιλογές.





Ενημέρωση 19:07
Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο Sony Xperia Z3, μέσα από το οποίο παρουσιάζεται η λειτουργία Remote-Play. Στο παρακάτω υλικό μπορείτε να δείτε σε δράση τον επερχόμενο PS4 τίτλο DriveClub, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αναμένεται αν ενσωματωθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σημειώνεται, ότι ο τίτλος θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο.



Ενημέρωση 20:00
Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Sony στην ιστοσελίδα The Verge, η εταιρεία δεν έχει «καμία πρόθεση να φέρει το remote play σε οποιαδήποτε συσκευή, εκτός από το Xperia», ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Xperia smartphones δεν αποτελούν ηγετική μάρκα στην συγκεκριμένη αγορά, είναι αρκετά αμφίβολο το αν τελικά η ενσωμάτωση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού στις εν λόγω συσκευές θα επηρεάσει σημαντικά το PlayStation Vita.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nkav64
    • Τα νέα όντως δεν είναι καλά για το PS Vita...από τη στιγμή κιόλας που χρησιμοποιείς το χειριστήριο του PS4, οπότε εχεις ακριβώς το ίδιο functionality τα πράγματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο...

    • Shepard
    • Δεν θα μας κανει να παρουμε κινητο Xperia αλλα σιγουρα προσθετει ποντους για την ολοκληρωμενη πλατφορμα της Sony!

    • Scott_Pilgrim
    • Δεν είναι άσχημο, μάλιστα πολύς κόσμος γουστάρει κάτι τέτοια οπότε δεν θα πάει σίγουρα χαμένο. Εγώ πάντως δεν αγοράζω ξανά κινητό Sony για κανένα λόγο...

    • kakashi_hatake
    • Εγώ δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα από αυτή τη κίνηση. Μιλάμε απλά για το remote play. Και δεν νομίζω ότι αυτό το κομμάτι του PS4 είναι ο βασικός λόγος για αγορά PSVita πόσο μάλλον κάποιου Xperia κινητού. Εδώ δε κατάφερε τίποτα το Playstation Mobile στα κινητά που είχε και μια βιβλιοθήκη Χ παιχνιδιών, θα καταφέρει αυτό;

    • Whitey
    • Λογικά θα συνεχιστεί σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της σειράς Z και δίνει έναν ακόμα λόγο σε αυτούς που θα το αγόραζαν ούτως ή άλλος να αποφύγουν το Vita. Κρίμα.

*