Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη full Windows 10 στην επόμενη γενιά Snapdragon processors

Microsoft και Qualcomm ανακοίνωσαν πως η επόμενη γενιά Snapdragon processors θα υποστηρίζουν Windows 10. H πλήρης έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα υποστηρίζει Win32 καθώς και Universal Windows Apps. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες συσκευές, καθώς τηρείτε σιγή ιχθύος από τις δύο εταιρείες, αλλά σίγουρα θα έχουν μικρό βάρος και πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις από άποψη δύναμης. Αρχές του επόμενου έτους ίσως κάνουν το ντεμπούτο τους τα πρώτα PC που θα χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο επεξεργάστη, ενώ για του λόγου το αληθές, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Με λίγα λόγια... στο κινητό θα μπορείς να τρέξεις... οτι θες... πχ photoshop, μια λίστα με κοντά στα 100-200.000 παιχνίδια κλπ. Σίγουρα οχι τα τελευταία απαιτητικά αλλά σίγουρα πάντως καλύτερα και περισσότερα από τον ανταγωνισμό... Κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι νομίζω..

      Θα πρέπει άμεσα να απαντήσει Google+Apple γιατί το μέλλον προμηνύεται... παραθυρικό...

*