Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές πωλήσεις για την Xiaomi το 2015

Όλα καλά φαίνεται πως πάνε για την κινεζική Xiaomi μιας και οι πωλήσεις smartphones δεν “κομπιάζουν”. Η κινεζική εταιρία ανακοίνωσε πως το πρώτο εξάμηνο του 2015 πούλησε 34,7 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο και σκοπεύει να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους. Συσκευές όπως το επερχόμενο Xiaomi Mi5 (και όποια άλλη έχει στα σκαριά και δεν είναι ακόμα γνωστή) ίσως τη βοηθήσουν να πιάσει το στόχο της, ο οποίος είναι 80-100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στους επόμενους μήνες.



Το Xiaomi Mi5 αναμένεται με Snapdragon 820 SoC, οθόνη με διαγώνιο 5.3 ιντσών και ανάλυση 2560x1440 pixels, 4GB μνήμης RAM, κάμερες 6MP και 16MP, Android 5.1.1, αποθηκευτικό χώρο 16GB και μπαταρία χωρητικότητας 3030mAh. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα δοιύμε πέραν του Xiaomi Mi5 και μια premium έκδοσή του με την ονομασία Xiaomi Redmi Note 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*