Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για iPad Air 3 με οθόνη 4K και 4GB RAM

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας MacRumors, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι General Interface Solution και TPK, κατασκευάστριες εταιρείες οθονών με έδρα τη Ταιβάν, έχουν αναλάβει την παραγωγή οθόνης 4K που θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο iPad Air 3 (που εικάζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2016). Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι το νέο iPad θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 3D Touch, με επεξεργαστή A9 ή A9X, Smart Connector, βελτιωμένες κάμερες, 4GB μνήμης RAM και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 



Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo, ο οποίος φημίζεται για τις ακριβείς προβλέψεις του -σε ό,τι έχει να κάνει με την Apple- το iPad Air 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016. Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η Apple ετοιμάζει ένα ειδικό media event για το Μάρτιο του 2016, στο οποίο λέγεται ότι θα αποκαλυφθούν τόσο το νέο iPad Air όσο και το 4 ιντσών iPhone 5SE.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*