Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες μιλάνε για USB-C στο iPad Air 4

*
Μια νέα φήμη που κυκλοφορεί στα μέσα της Κίνας θέλει την Apple να φέρνει μεγάλες αλλαγές στο iPad Air 4, αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης του στις 11 ίντσες και αντικαθιστώντας το Lighting port με USB-C. Η αναφορά αυτή ξεκίνησε από ανώνυμο προμηθευτή της Apple, ο οποίος υποστηρίζει πως το επερχόμενο iPad Air θα φέρει παρόμοιο σχεδιασμό με το τωρινό iPad Pro των 11 ιντσών, με λεπτά bezels και πιθανότατα Touch ID.

Η Apple μεγαλώνει τις οθόνες των iPad της τα τελευταία χρόνια, οπότε η αναφορά αυτή έχει λογική. Νεότερες φήμες αναφέρουν πως το iPad Air 4 θα έχει το Apple A13 Bionic chipset που υπάρχει και στο iPhone 11, αλλά και στο νέο iPhone SE. Εμείς πάντως διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας καθώς μιλάμε για φήμες και όχι για επίσημες ανακοινώσεις από μεριάς Apple.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*