Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι η Huawei αναπτύσσει το δικό της smartphone OS

Η Huawei φαίνεται ότι αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό σύστημα για smartphones, μια κίνηση που θα μειώσει την εξάρτηση της από το Android της Google, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Information. Η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones στον κόσμο χρησιμοποιεί το EMUI, το δικό της user interface βασισμένο στο Android OS, αλλά έχει αποφασίσει να προχωρήσει περαιτέρω με την ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού, σε περίπτωση που υπάρξει ρήγμα στη σχέση της με την Google. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές εκ των έσω που ισχυρίζονται ότι η κινεζική εταιρεία έχει δημιουργήσει ομάδα, όπου σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και πρώην μηχανικοί της Nokia, που εργάζονται πάνω στο εν λόγω project στη Σκανδιναβία, αν και ακόμα βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης.

Η Huawei σχεδιάζει επίσης ένα ανανεωμένο EMUI, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο. Η εταιρεία προσέλαβε την πρώην σχεδιάστρια της Apple Abigail Brody τον περασμένο Οκτώβριο για να επιβλέπει το project. Ο διορισμός της ήρθε μετά την κριτική ότι το λογισμικό της Huawei ήταν αρκετά παρόμοιο με αυτό της Apple, με τους reviewers να υποστηρίζουν ότι έχει αντιγράψει στοιχεία από το iPhone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*