Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστες του Amazon μπερδεύτηκαν και αγόρασαν το Xbox One X αντί για το Xbox Series X

*
Φαίνεται πως ο χαμός που προέκυψε με τις προ-παραγγελίες του Xbox Series X οδήγησε αρκετούς χρήστες στο να μπερδευτούν και εν τέλει να αγοράσουν το Xbox One X! Όπως φαίνεται και από τα σχετικά charts του Amazon, οι πωλήσεις του τωρινού συστήματος εμφάνισαν άνοδο της τάξης του 747% από τη στιγμή που άνοιξαν οι προ-παραγγελίες για την next-gen κονσόλα της Microsoft και φαίνεται πως αυτό οφείλετε σε μπέρδεμα που έγινε με την ονομασία. Οι χρήστες αναζητούσαν με αγωνία τις σελίδες του καταστήματος για να βρουν το προϊόν και να προλάβουν να εξασφαλίσουν κομμάτι, και λόγω του ότι οι τιμές των δύο είναι παραπλήσιες, μπερδεύτηκαν και εν τέλει έκαναν ένα σημαντικό λάθος. Μένει να δούμε τώρα πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αν και -ξεκάθαρα- δεν είναι δική του ευθύνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*