Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OTT TV Box 4K Review

Η αγορά των Smart streaming media players έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα και κυρίως από μικρούς κατασκευαστές που έχουν πλυμμηρίσει την αγορά με τις προτάσεις τους. Στα χέρια μας έφτασε το OTT TV Box 4K της Nexbox, το οποίο φιλοδοξεί να μείνει μόνιμα κάτω από την τηλεόρασή μας και να μας εμπλουτίσει τον multimedia κόσμο που ζούμε. Το λειτουργικό του είναι το Android 5.1 Lollipop ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν quad core Amlogic S905 Cortex A53, μία penta core GPU που φτάνει έως τα 2GHz και υποστηρίζει άνετα έως και 4K HD hardware decoding.



Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:
CPU: Amlogic S05 quad core Cortex A53 28nm @ 2GHz
GPU: Penta core Mali-450
Λειτουργικό: Android 5.1 Lollipop
Decoding: H.265, H.264 έως 4K 30Hz
RAM: 1GB
ROM: 8GB
Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11b/g/n, 10/100M LAN
Υποστήριξη: Miracast DLNa, Dolby και DTS ήχο
Έξοδος εικόνας: HDMI 2.0
Θύρες: 4xUSB, 1xHDMI

To κουτί είναι ιδιαίτερα μικρό και περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τη συσκευή, ένα καλώδιο HDMI, τον αντάπτορα του ρεύματος, ένα χειριστήριο με τις βασικές λειτουργίες και ένα μικρό εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του Android TV. Το βασικό σώμα της συσκευής δεν ξεπερνάει σε μέγεθος δύο πακέτα τσιγάρα και τοποθετείται ιδιαίτερα απλά, αφού χρειάζεται να το συνδέσετε απλά στο ρεύμα, στο δίκτυο και στην τηλεόραση του σπιτιού σας. Τυπικά, έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού σας και να προσθέσει smart λειτουργίες στην καθημερινότητά σας. Αν η τηλεόρασή σας ανήκει στην κατηγορία smart, ίσως κάτι τέτοιο να μην σας αλλάζει και πολλά στο πως βλέπετε τηλεοπτικό πρόγραμμα, ωστόσο σκεφτείτε ότι αποτελεί μια φθηνότατη λύση για όσους έχουν ακόμη περασμένης γενιάς συσκευές.



Η κατασκευή είναι πλαστική, πατάει σε τέσσερις ελαστικές βάσεις και μπορείτε να βρείτε όλες τις εισόδους/εξόδους της το δεξιά και πίσω μέρος. Στο δεξιά τμήμα συναντάμε τις υποδοχές για τις κάρτες μνήμης, αλλά και τις τρεις από τις τέσσερις εισόδους USB. Γυρνώντας στο πίσω μέρος υπάρχει η τέταρτη (είσοδος USB), οι υποδοχές SPDIF και AV, το HDMI, η υποδοχή για το καλώδιο Ethernet και η υποδοχή του βύσματος από τον αντάπτορα. Οι γρίλιες εξαερισμού βρίσκονται στο κάτω τμήμα, οπότε καλό θα είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή πάνω σε λεία επιφάνεια.



Το προϊόν έρχεται με μία σειρά από προ-εγκατεστημένες εφαρμογές όπως ES File Explorer, Google Search, Google Maps, Browser, Gallery, Ρολόι, Play Store, Calculator, Calendar, Video, E-mail client και Gmail client. Όπως καταλαβαίνετε, με μια απλή αναζήτηση, η γκάμα αυτή μπορεί να εμπλουτιστεί κατά πολύ και να φέρετε το προϊόν στα μέτρα σας. Ακόμη και αν δεν πειράξετε τίποτα, με μια απλή διαδικασία θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις συσκευές του σπιτιού σας που έχουν αποθηκευμένα δεδομένα τηλεοπτικού (κυρίως) περιεχομένου και να το απολαύσετε στην τηλεόρασή σας. Συνολικά είναι μια εξαιρετική πρόταση, που έρχεται σε χαμηλή τιμή και αξίζει να τις ρίξετε μια ματιά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*