Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Watch 3 Pro Preview

*
Το νέο premium smartwatch της Huawei ανακοινώθηκε στις 2 Ιουνίου και ετοιμάζεται να έρθει στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς στο τέλος του Ιουνίου. Αναλυτικό review για το Huawei Watch 3 Pro θα έχουμε προς το τέλος του μήνα, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτό μέσα από το unboxing και hands on video που έχουμε.



Στις 21 Ιουνίου ανοίγουν η προ-παραγγελίες για το νέο μέλος της οικογένειας premium smartwatches της εταιρείας, ωστόσο ακόμα δε γνωρίζουμε τιμή.



Να σημειώσουμε πως παρέα με το Watch 3 Pro θα κυκλοφορήσει και η απλή έκδοση Watch 3.



Τεχνικά χαρακτηριστικά
Οθόνη : 1,43'' AMOLED 466x466 pixel
Υλικα: Γυάλινη πρόσοψη, κεραμική πλάτη, σώμα από τιτάνιο
Συνδεσιμότητα: eSim, WiFi 802.11n (2,4GHz), Bluetooth 5.2, GPS, NFC
Hardware: 2GB μνήμη, 16GB χώρος, ενσωματωμένο ηχείο
Λειτουργικό: Harmony OS 2.0
Φόρτιση: ασύρματη 10 Watt
Αυτονομία: 5 - 21 ημέρες

Το Watch 3 Pro είναι ένα πανέμορφο smartwatch με χαμηλό βάρος και μπόλικες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Υποστηρίζει eSim το οποίο σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το λειτουργήσει και χωρίς κινητό τηλέφωνο παρέα.



Το σώμα από τιτάνιο του δίνει σαφώς premium αίσθηση, ενώ το σύνολο των αισθητήρων που ενσωματώνει δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθήσει τα πάντα, από τον ύπνο, τα βήματα, τη καρδιά, το οξυγόνο στο αίμα, ακόμα και τη θερμοκρασία του δέρματος!



Η οθόνη είναι εντυπωσιακά φωτεινή, το ηχείο ακούγεται πολύ καλά ενώ οι καινούριες λειτουργίες που φέρνει το Harmony OS 2.0, το νέο λειτουργικό της Huawei που τρέχει το smartwatch, το καθιστούν εξαιρετικά λειτουργικό, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις πρώτες ώρες συμβίωσης μαζί του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*