Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logitech X100

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Logitech

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Logitech

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Logitech

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Η Logitech προσφέρει ανά καιρούς ξεχωριστά προϊόντα στο χώρο των multimedia περιφερειακών και ένα από αυτά είναι το νέο ασύρματο ηχείο X100, το οποίο κοστίζει περίπου €50-€55. Στη διάθεσή μας είχαμε το γκρι μοντέλο, ωστόσο όσοι θέλουν περισσότερο χρώμα μπορούν να αναζητήσουν τις άλλες εκδόσεις, όπως το κίτρινομωβ, το γαλάζοπορτοκαλί και το κυανοπράσινο.

Logitech X100 Image 01

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ηχείο ξεχωριστό είναι ο στρογγυλός σχεδιασμός του, αφού πρακτικά έχουμε να κάνουμε με ένα κυκλικό ηχείο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί είτε με την πλάτη στο γραφείο, είτε ακόμα καλύτερα κρεμασμένο χρησιμοποιώντας το σχοινί που είναι περασμένο στην ειδική εσοχή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 85x37
Βάρος: 163 γραμμάρια
Ηχείο: 1.0 1,5Watt
Σύνδεση: 3,5mm, Bluetooth
Μπαταρία: Li-Ion

Το ηχείο έρχεται να προστεθεί δίπλα στο Mini Boombox, αποτελώντας μια ακόμα λύση στο φορητό ήχο για συσκευές όπως tablet και smartphone. Οι διαστάσεις του είναι ικανοποιητικές, έχοντας διάμετρο όχι μεγαλύτερη από αυτή ενός ποτηριού της μπύρας. Το X100 συνδέεται μέσω Bluetooth με τη διαδικασία pairing να είναι εύκολη αφού δεν υπάρχει κωδικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να υπάρχει και αισθητήρας NFC για άμεση σύνδεση και αποσύνδεση. Υπάρχει και φυσικός τρόπος σύνδεσης, μέσω παραδοσιακού βύσματος 3,5mm. Είναι επίσης προφανές ότι το X100 έχει τη δική του μπαταρία η οποία προσφέρει περίπου 5 ώρες αυτονομία με τη φόρτισή της να γίνεται μέσω mini USB. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο, κάτι που καθιστά το X100 ένα ασύρματο σύστημα ανοιχτής ακρόασης, κάτι που αν μη τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο κατά την οδήγηση. Εμείς για παράδειγμα, κρεμάσαμε το ηχείο από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου και το χρησιμοποιήσαμε σε διάφορες διαδρομές.

Logitech X100 Image 02

Το ηχείο έχει όλο και όλα τρια πλήκτρα, εκ των οποίων το ένα είναι για το pairing μέσω Bluetooth και τα άλλα δυο για την αυξομείωση της έντασης, λειτουργία πάντως που ελέγχεται και από την οποιαδήποτε συσκευή έχει συνδεθεί μέσω Bluetooth. Όσον αφορά τώρα στην απόδοση του ηχείου, αυτή είναι συμπαθητική, αλλά όχι ξεχωριστή με κύρια αδυναμία αυτή στις χαμηλές συχνότητες. Δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε high-fidelity ήχο από ένα χαμηλού κόστους, φορητό ηχείο. Προσφέρει μεγάλη ένταση και καθαρό ήχο, αν και στη μέγιστη τιμή υπάρχει παραμόρφωση και μάλλον δεν προτείνεται η επιλογή αυτή. Συνολικά, έχουμε να κάνουμε με μια lifestyle λύση για όσους θέλουν να ακούν τη μουσική τους στο χώρο, χωρίς τη χρήση ακουστικών, όπου και αν βρίσκονται, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να απαντήσουν σε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω αυτού.


 

6.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*