Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameSir Nova και Nova Lite Video Review

*
Τα Gamesir Nova και Gamesir Nova Lite είναι δυο νέα, οικονομικά χειριστήρια με πραγματικά πολλές δυνατότητες όπως το να συνδέονται με πολλές διαφορετικές συσκευές

Το Gamesir Nova είναι σχεδιασμένο για χρήση με το Nintendo Switch ακολουθώντας τo switch layout όσον αφορά στα πλήκτα. Έρχεται με hall effect μοχλούς οι οποίοι διαθέτουν φωτισμό γύρω τους τον οποίο μπορούμε να αλλάξουμε. Ενσωματώνει motion control μέσω γυροσκοπίου και rumble motors, όπως ακριβώς το Pro Controller της Nintendo. Επιπλέο, διαθέτει δυο προγραμματιζόμενα πλήκτρα στη πλάτη του (τα οποία δεν αναφέρουμε στο βίντεο), αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με Android/iOS/Windows μέσω Bluetooth ή μέσω 2,4Ghz Dongle (δε περιλαμβάνεται στη συσκευασία).


Το Gamesir Nova Lite ακολουθεί το XBOX layout, όσον αφορά στα πλήκτα. Έρχεται με hall effect μοχλούς, διαθέτει αναλογικές σκανδάλες, ενσωματώνει ανάδραση την ένταση της οποίας μπορούμε να ρυθμίσουμε και δυνατότητα σύνδεσης με Android/iOS/Windows μέσω Bluetooth ή μέσω 2,4Ghz Dongle το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Και τα δυο προσφέρουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης turbo mode (το auto-fire) και προσφέρουν την επιλογή ελέγχου του dead zone των μοχλών, ενώ μέσω του GameSir app σε Android/iOS, μπορεί κανείς να αναβαθμίσει το firmware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*