Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Viewsonic M10 Video Review

*
Ο Viewsonic M10 είναι ένας μικρός και φορητός –χωρίς μπαταρία- προβολέας ανάλυσης 1080p. Προσφέρει φωτεινότητα που φτάνει στα 2200 RGB Lumens όπως αναφέρει η Viewsonic. Μπορεί να δείξει άνετα σε τυπικά φωτισμένα δωμάτια. Από πλευράς θυρών διαθέτει HDMI, USB Type-A για σύνδεση αποθηκευτικών μέσων, USB Type-C για σύνδεση laptop/smartphone/tablet ή και φορητών κονσολών όπως το Steam Deck ή το Nintendo Switch, αλλά η φόρτιση είναι αργή (10Watt).

Επίσης, διαθέτει WiFi και Bluetooth, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν ηχείο Bluetooth, με το σύστημα ήχου της Harman-Kardon να είναι αρκετά καλό. Από πλευράς δυνατοτήτων, προβάλει σε ανάλυση 1080p, α υποστηρίζοντας ταυτόχρονα HDR, ενώ μπορεί να παίξει και αρχεία 4K, τα οποία βέβαια τα δείχνει σε 1080p. Με throw projection ratio 1.2, μπορεί να προβάλει 100'' εικόνα από απόσταση περίπου 2,66 μέτρα, με τη μέγιστη διαγώνιο οθόνης που μπορεί να προβάλει να είναι οι 180' (από απόσταση 4,78 μέτρα).


Επίσης, υποστηρίζει αυτόματο εστίαση και αυτόματο keystone correction και στους δύο άξονες για εύκολη προβολή και υπό γωνία. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε σε λειτουργία μέσα από το παρακάτω video review μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*