Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν τα expansions του Alan Wake

Αν δεν είχατε ως τώρα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα expansions του Alan Wake, καιρός να το κάνετε μιας και μπορείτε να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσω του Xbox Live. Τα δύο expansions ονομάζονται The Signal και The Writer και λαβαίνουν χώρα μετά τα γεγονότα του βασικού storyline. Το αρχικό παιχνίδι κοστίζει €19.99 και το spin-off του με την ονομασία Alan Wake’s American Nightmare διατίθεται έναντι €9.49.



Επιπλέον, το Alan Wake βρίσκεται στη λίστα των backward compatible τίτλων, οπότε, μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω των αντίστοιχων stores, είτε στο Xbox One είτε στο Xbox 360. Φήμες σχετικά με το Αlan Wake 2 έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Remedy Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*