Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Batman και Darksiders στα PS Plus Games Σεπτεμβρίου 2019 (video)

*
Με ένα πολύ δυνατό συνδυασμό παιχνιδιών υποδέχεται η υπηρεσία PS Plus το μήνα Σεπτέμβριο 2019 με δύο δωρεάν games από τις σειρές Batman και Darksiders. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PS4 και ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus θα μπορέσουν να κάνουν δικά τους (μέσα στο Σεπτέμβριο) τα Batman: Arkham Knight και Darksiders 3, με τις επιλογές να κρίνονται ως εξαιρετικές. Το πρώτο είναι κυκλοφορία του 2015 και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε για την παραγωγή της Rocksteady στο αναλυτικό μας Batman: Arkham Knight Review.



Από την άλλη, το Darksiders III είναι περσινή κυκλοφορία και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε η Gunfire Games στο αναλυτικό μας Darksiders III Review. Δείτε περισσότερα για τα PS Plus Games Σεπτεμβρίου 2019, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • ΩΝΑΣΟΥ!!!Αρκχαμ EΠΑΡΑ !!!Το χω λιώσει μαζί μαζί με το σίζον πας τα πάντα όλα 100% :p
      Μακάρι να σκάσει TGS ή Σεπτέμβρη γενικά και μια ανακοίνωση από Rocksteady να τρελαθούμε !!!!
      Darksiders 3 δεν ξέρω τι φάση και το δίνουν σε 9μήνες αλλά ..πάντα τέτοια μωρή Sony να χτίσουμε backlog :p

*