Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft προσφέρει δωρεάν για PC το Assassin’s Creed Chronicles Trilogy

*
Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν την έκδοση του Assassin’s Creed Chronicles Trilogy για PC. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τη συλλογή δίχως κανένα κόστος μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10:00πμ, μέσω της πλατφόρμας Ubisoft Connect.

Το Assassin’s Creed Chronicles μεταφέρει τους παίκτες σε τρεις διαφορετικές περιόδους της ιστορίας και πολιτισμούς, από τη δυναστεία των Ming και την αρχή του τέλους της, στην Αυτοκρατορία των Sikh που προετοιμάζεται για πόλεμο στην Ινδία και τα επακόλουθα της Οκτωβριανής επανάστασης. Ναι μεν κάθε ιστορία είναι αυτοτελής, όμως η αφήγηση τις συνδέει μεταξύ τους κατά κάποιον τρόπο.


Το δώρο έρχεται με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας της Ubisodt και συνοδεύεται από εκπτώσεις σε τίτλους της εταιρίας που θα τρέξουν τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*